28.03.2023. Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο: Παρουσιάζω τον εαυτό μου. Γνωριμία, Γενική Επικοινωνία, Συνέντευξη

Το Ινστιτούτο Ρητορικών & Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.),συνεχίζει τον κύκλο διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων του για το έτος 2022-2023 συνεχίζεται. Αυτή τη φορά θα έχουμε κοντά μας την αγαπητή Μπάρμπαρα Κονδύλη, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κοινωνική Λειτουργό (ΜSW), MPH στη Δημόσια Υγεία, Υποψ. Δρ. Γλώσσας και Επικοινωνίας στο ΗΑUniv., Iδρύτρια του 1ου Τοastmasters στην Ελλάδα. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και ώρες 17.30-19.30 την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023. Όσοι και όσες εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη google form, για να λάβουν το link μέσω του οποίου θα συνδεθούν στο σεμινάριο.
Ακολουθεί παρακάτω η λεπτομερέστερη περιγραφή του σεμιναρίου.
Υπάρχουν τεχνικές και προετοιμασία για επιτυχημένη παρουσίαση του εαυτού μας; Πώς επικοινωνούμε με καινούργιους ανθρώπους, πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη εντύπωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο; Στόχος του εργαστηρίου είναι να αναδείξει δεξιότητες, όπως τη «γλώσσα του σώματος» μαζί με σύντομες αναφορές στο να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας με περισσότερο θετικό τρόπο. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, Κα Μπάρμπαρα Κονδύλη, διαθέτοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρία με τους Toastmasters, καθηγήτρια με φοιτητές και ενήλικες, θα μοιραστεί μαζί μας μυστικά και γνώση.