30/10/2017. Β΄Κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων εκπαιδευτικών με θέμα: «Σκέφτομαι, εκφράζομαι, επικοινωνώ… Καλλιεργώντας τις προφορικές και επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών»

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε  ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων με θέμα: «Σκέφτομαι, εκφράζομαι, επικοινωνώ… Καλλιεργώντας τις προφορικές και επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών», που διοργάνωσαν οι υπεύθυνες πολιτιστικών Π.Ε. Δ΄Αθήνας και Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) στο 1ο Δ.Σ. Βάρης. Εισηγήτριες των σεμιναρίων ήταν οι: α) Φωτεινή […]

23/10/2017. Α΄Κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Εκπαιδευτικών με θέμα: «Σκέφτομαι… εκφράζομαι… επικοινωνώ…: Καλλιεργώντας τις προφορικές και επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών»

Η Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (δια της αντίστοιχης υπεύθυνης) και με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) διοργανώνει για τους εκπαιδευτικούς σεμινάρια τριών τρίωρων συναντήσεων με θέμα: «Σκέφτομαι… εκφράζομαι… επικοινωνώ…: Καλλιεργώντας τις προφορικές και επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών». Τα σεμινάρια […]

Επιμορφωτικό σεμινάριο νηπιαγωγών με θέμα: «Ρητορική τέχνη και επικοινωνία: Παιχνίδια λόγου για παιδιά»

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αλίμου και του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο Nηπιαγωγών, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Β΄Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλίμου (Mανδηλαρά 5) με θέμα: Ρητορική τέχνη και επικοινωνία: Παιχνίδια λόγου για παιδιά.