19.01.2022. Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο αυθόρμητου λόγου με τίτλο: 1821+ λέξεις για παιχνίδια αυθόρμητου λόγου

Ο κύκλος διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) θα συνεχιστεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στις 18.00-20.00 με το σεμινάριο Αυθόρμητου Λόγου με τίτλο «1821+ λέξεις για παιχνίδια αυθόρμητου λόγου». Εισηγήτριες του σεμιναρίου είναι οι κκ. Νατάσα Θεμελή, Δέσποινα Παπαευθυμίου και Νατάσα Προδρομίδου, Εκπαιδευτικοί, Μέλη του Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας Μicrosoft Teams. Το link της συνάντησης θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους το βράδυ της Τρίτης 25 Ιανουαρίου μέσω e-mail.
Περιγραφή σεμιναρίου
Αξιομνημόνευτα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν, συνδυάστηκαν με παιχνίδια, λέξεις, σκέψεις, επιχειρήματα και παιχνίδια αυθόρμητου λόγου. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία καρτών διπλής όψης με θέμα το 1821. Αυτές τις κάρτες, τη μεθοδολογία και τον τρόπο δημιουργίας τους θα παρουσιάσουμε στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Μετά την παρουσίαση των καρτών, θα ακολουθήσει συζήτηση και στο τέλος, μικρό βιωματικό εργαστήριο με παιχνίδια αυθόρμητου λόγο. Σας περιμένουμε με χαρά!