19/01/2018: Σεμινάριο Ρητορικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας Εκπ/σης. «Αγώνες Ρητορικών Επιδείξεων» για μαθητές Δημοτικού

Το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και τους Σχολικούς Συμβούλους της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Μεσσηνίας, το Ινστιτούτο Ρητορικής και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά διοργάνωσε Σεμινάριο Ρητορικής προετοιμάζοντας τους εκπαιδευτικούς Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας για τους Αγώνες Ρητορικών Επιδείξεων στην Νοηματική Ανάγνωση και στον Αυθόρμητο Λόγο Μαθητών Δημοτικού.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, ώρες: 6:00-8:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Γεωργακά» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παλαιό Στρατόπεδο.
Ομιλήτρια: Φωτεινή Εγγλέζου, Διδάσκουσα-Εμψυχώτρια,
Δρ Διδακτικής της Γλώσσας και Ρητορικής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.)