24.2.2019.Παρουσίαση Προγράμματος Ηγεσίας για Νέους στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος των Toastmasters «Ηγεσία για Νέους», που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου για οχτώ εβδομάδες, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ξεδίπλωσαν μπροστά σε συμμαθητές, γονείς και καθηγητές τις νεοαποκτηθείσες επικοινωνιακές τους δεξιότητες στο δημόσιο λόγο και απόλαυσαν όμορφες στιγμές παρουσίασης προετοιμασμένων ομιλιών, αυθόρμητου λόγου, αντιλογίας και νοηματικής ανάγνωσης.
Και φυσικά, δεν έλειψε η διασύνδεση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και ηγεσίας και οι εφαρμογές της στην καθημερινή σχολική ζωή των μαθητών!

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αλίμου, κ. Αγγελική Παγώνη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία καθώς και τις φιλολόγους του σχολείου, κ. Σακκελλιάδου και κ. Φεγγίτη για την παρουσία τους κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων στους μαθητές.

Συντονίστριες του Προγράμματος ήταν οι: Φωτεινή Εγγλέζου, Πρόεδρος του ΙΡΕΣΕ και Μαρία Ναυρούζογλου, Μέλος του ΙΡΕΣΕ, Διακεκριμένα μέλη των Toastmasters Greece.