21.2.2020: Σεμινάρια ρητορικής στην Καλαμάτα για εκπαιδευτικούς Α΄/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21-2-2020 (3)

Η Οργανωτική Επιτροπή των Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Περιφέρειας Πελοποννήσου,οι Συντονιστές /στριες Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Πελ/σου, το  Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 15.00-17.00 και 17.30-19.30 επιμορφωτικά σεμινάρια ρητορικής για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: α) Παιχνίδα ρητορικής τέχνης στο δημοτικό σχολείο (για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση) και β) Αγώνες αντιλογίας και κριτήρια αξιολόγησης των ρητορικών αγώνων με επιμορφώτρια την πρόεδρο του ΙΡΕΣΕ, Φωτεινή Εγγλέζου.

To επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας (Φαρών και Βασ. Κωνσταντίνου) ενόψει της επικείμενης διοργάνωσης των Α΄Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου και των 5ων Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου με βασικούς διοργανωτές την κ. Ελένη Βολονάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον κ. Δημήτριο Οικονομόπουλου, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου. Ευχαριστούμε  τη ΣΕΕΠΕ70 κ. Αθανασία Χρονοπούλου και τον ΣΕΕ ΠΕ02 κ. Ιωάννη Σόλαρη για την παρουσία τους στο επιμορφωτικό σεμινάριο και τη συνεργασία.

Θερμές οι ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν με το κέφι τους στην επιτυχή διεξαγωγή των σεμιναρίων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση των αγώνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου!