10 & 11/1/2020. Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών Π.Ε. στο Ν. Βοιωτίας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Βοιωτίας σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λιβαδειάς και Θήβας (Πίνδαρος) και το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) , πραγματοποίησε  διήμερο επιμορφωτικό βιωματικό  σεμινάριο με θέμα:

«H καλλιέργεια του προφορικού λόγου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Παιχνίδια ρητορικής τέχνης. Σκέφτομαι… Εκφράζομαι… Επικοινωνώ».

Το σεμινάριο-  εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά την Παρασκευή  το απόγευμα, στις  10 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες 5.00μ.μ. έως 8.00μ.μ. και το Σάββατο το πρωί, 11 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες 9.00μ.μ. έως 13.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Φωτεινή Εγγλέζου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. του Ν. Βοιωτίας, κ. Μιχάλη Γιαννιό για την παρουσία και συμμετοχή του στο βιωματικό εργαστήριο, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Θήβας και Λειβαδιάς για τη στήριξη της επιμορφωτικής δράσης καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς που διάνθισαν με την ενδιαφέρουσα και ενεργό συμμετοχή τους το σεμινάριο.