16.12.2019. Διάλεξη στο ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα: H καλλιέργεια του προφορικού λόγου: Αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την κριτική σκέψη των μαθητών

Χαραλαμπίδου Φ_ΣΕΕ_πρόσκληση_Ρητορική_signed (4)

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 η πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.), Φωτεινή Εγγλέζου πραγματοποίησε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας (19.30-21.30) διάλεξη με θέμα: H καλλιέργεια του προφορικού λόγου: Αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την κριτική σκέψη των μαθητών σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτερόβαθμιας εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Δράμας και το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (ΙΡΕΣΕ) δια των ΣΕΕ Φρόσως Χαραλαμπίδου, Κατερίνας Σαραφίδου, Ανανία Τοζακίδη και Νικολέττας Μουσιάδου  και του προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Δράμας κ. Λάζαρου Αρτεμιάδη τους οποίους και ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

.