14.11.2019. Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο Δ.Σ. Ελληνικού με θέμα: «Παιδαγωγική επικοινωνία: Ενδυναμώνοντας την επαγγελματική ταυτότητα των εκπαιδευτικών»

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (17.00-20.00) ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με θέμα: «Παιδαγωγική Επικοινωνία. Ενδυναμώνοντας την επαγγελματική ταυτότητα των εκπαιδευτικών». Στο πλαίσιο του εργαστηρίου οι εκπαιδευτικοί μέσα από βιωματικές δράσεις και τεχνικές θεάτρου φόρουμ γνώρισαν βασικές αρχές της διαπροσωπικής επικοινωνίας προσαρμοσμένες στο παιδαγωγικό πλαίσιο του σχολείου και των επικοινωνιακών αναγκών που αναδύονται μέσα στο πλαίσιο αυτό.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιο Ζέλλιο για την πρόσκληση καθώς και τη ΣΕΕ ΠΕ70 κ. Έφη Χριστοπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση και, κυρίως, όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν ζωντάνια με τη συμμετοχή τους κατά τη διεξαγωγή του επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Εισηγήτριες: Φωτεινή Εγγλέζου, Δρ Διδακτικής Γλώσσας και Ρητορικής, Πρόεδρος του ΙΡΕΣΕ και Ιωάννα Μενδρινού, Δρ Θεατρολογίας, Αντιπρόεδρος του ΙΡΕΣΕ