27.3.2019. «Παιδαγωγική Επικοινωνία: Καλλιεργώντας δεξιότητες επικοινωνίας μέσα από θεατρικές τεχνικές»

  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΙΡΕΣΕ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρες 17.00-20.00 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό εργαστήριο με τίτλο: «Παιδαγωγική Επικοινωνία: Καλλιεργώντας δεξιότητες επικοινωνίας μέσα από θεατρικές τεχνικές» στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης (Αρμοδίου 20, Κάντζα).

Το επιμορφωτικό εργαστήριο πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.).

Συντονίστριες του εργαστηρίου:

α. Φωτεινή Εγγλέζου, Ph.D., MA, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Περιφέρειας Πειραιά-YΠΠΕΘ. Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.).

β. Ιωάννα Μενδρινού, Ph.D., MA, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Διεύθυνσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας, Ειδική Γραμματέας του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.).

Ευχαριστούμε θερμά τις Υπεύθυνες Π.Ε. κα Βέρα Βορύλα, Π.Θ. κα Χρύσα Κουράκη και Α.Υ. κα Νάντια Κουρμούση για την πρόσκληση και την ωραία συνεργασία, όπως και τις εκπαιδευτικούς του 5ου Δ.Σ. Παλλήνης για τη ζεστή φιλοξενία και όλες/ους συναδέλφισσες/ους που συμμετείχαν ενεργά εμπλουτίζοντας με τις παρατηρήσεις και το ενδιαφέρον τους τη συζήτηση και επιβεβαιώνοντας την αξία των δεξιοτήτων αποτελεσματικής επικοινωνίας ως ένα σημαντικό επαγγελματικό προσόν για τη διαχείριση κρίσεων στο σχολείο, αλλά και στη ζωή!